Duyuru Yüzde 25 İndirim!

WooCommerce İlçelere Göre Kurye Eklentisi

WooCommerce İlçelere Göre Kurye Eklentisi

Lisanslı

Ürün Kısa Açıklaması

Orijinal fiyat: ₺999,00.Şu andaki fiyat: ₺750,00.

Demo Kullanıcı Adı

yonetici

Demo Şifre

123456

Ürün Hakkında

İş dünyasının hızla değiştiği bir dönemde, E-Ticaret sitelerinin taşıma ve işlemleri için, işletmenizin ihtiyaçlarına uygun özelleştirilebilir çözümler sunarak sizi rekabetin ön saflarına taşıyor.

WooCommerce İlçelere Göre Kurye Eklentisi’nin Sunduğu Avantajlar:

  1. İlçelere Göre Fiyat:İstediğiniz şehir yada ilçeye göre fiyat girmenize olanak sağlar, kurye ücretini sepete ilave edebilirsiniz.
  2. İl/İlçe ve Mah Seçimi: Otomasyon özellikleri sayesinde iş süreçlerinizi daha verimli hale getirin. Müşterilerin alışverişini kolaylaştırın
  3. Kolay Kullanım: Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir yazılımdır. Eğitim süreçleri kısalır ve hızla başlamak mümkün olur.

ayBeta ile, e-ticaret dünyasının gereksinimlerini karşılamak ve rekabette öne çıkmak isteyen her işletme için mükemmel bir çözümdür. Daha fazla bilgi almak ve işletmenizin büyümesine katkıda bulunmak için bugün bizimle iletişime geçin.

Kurulum Bilgleri

Dosyalarınızı ftp’nize aktarınız. Hosting panelinizden yeni bir veri tabanı oluşturunuz. Kurulum dosyasında bulunan ‘scriptadi.sql’ dosyasını, oluşturduğunuz veritabanına aktarınız. admin/include/baglan.php dosyasında, veri tabanı bilgilerinizi girerek web sitenizi aktif edebilirsiniz.